Ваше запитання до нас

CAPTCHA
(0512) 67-00-97
Миколаїв
Одеса
 
+38 (0512) 67-00-97
Миколаїв
Одеса

Ми продовжуємо працювати для вас!

18.03.2022

Шановні партнери!

Незважаючи на пряму військову агресію Росії проти України компанії ГК «Арт Софт» продовжують працювати для Вас!
Та закликаємо кожного з Вас робити так само – працювати!
Працювати, щоб підтримувати співробітників, населення, армію, державу!

Ми підтримуємо український бізнес та продовжуємо виконувати роботи з підтримки, оновлення, доопрацювання та впровадження програмних продуктів BAS і «Арт:Порт®» та суміжних програм.

У зв'язку з цім, ми підготували декілька відповідей на найбільш гарячі питання...

  • Частина партнерів піднімає питання – чи не платяться\платилися кошти отримані від продажі та обслуговування програм автоматизації BAS до країни-агресора?
Відповідь на це питання дуже проста – НІ, НЕ ПЛАТИЛИСЯ, НЕ ПЛАТЯТЬСЯ і НЕ БУДУТЬ ПЛАТИТИСЯ. Кошти які отримуються за підписки на сервіси ІТС повністю залишалися і залишаються в Україні, за них побудована система розробки, підтримки та просування продуктів, що рекомендовані Спілкою автоматизаторів бізнесу. Кошти платяться західним Правовласникам у Європу, залишаються у західних правовласників і ніяким чином не попадають до Російської Федерації.
  • Компанії, що входять то складу ГК «Арт Софт», це компанії з українськими бенефіціарами та українськими співробітниками. 
Програмні рішення під торговою маркою «Арт:Порт®» - цілком українськи програмні продукти, розроблені виключно нашими фахівцями у співпраці з українськими підприємствами. Ми не сплачуємо жодної копійки країні-агресору.
  • Враховуючи повне блокування агресором українських морських портів, ми готові здійснити впровадження наших програмних рішень автоматизації обліку вантажних перевезень залізничним транспортом на умовах на умовах SAAS (без сплати початкової вартості постачання, з розміщенням на наших серверах з повним комплектом системного програмного забезпечення) з оплатою у вигляді щомісячної абонентської плати.
Перелік програмних рішень «Арт:Порт®» для залізничного транспорту:
та інші.
Повний перелік програмних рішень «Арт:Порт ®», з описом їх функціональних можливостей наведено на нашому сайті Арт Порт.
Всі наші каналу зв’язку та Лінія консультацій працюють у штатному режимі. Звертайтеся до наших фахівців за будь-якими питаннями! Україні, як ніколи сьогодні потрібна працююча економіка.

З повагою,

Директор ГК «Арт Софт» 
С.В. Артьоменко