Ваше запитання до нас

CAPTCHA
(0512) 67-00-97
Миколаїв
Одеса
 
+38 (0512) 67-00-97
Миколаїв
Одеса

Сповіщаємо про початок продажів спільного галузевого рішення "BAS АГРО. Комплексне управління підприємством"

12.10.2023

Сповіщаємо про початок продажів спільного галузевого рішення "BAS АГРО. Комплексне управління підприємством", призначеного для управління середніми та великими сільськогосподарськими підприємствами. Програма містить повний функціонал типового рішення "Комплексне управління підприємством", а також підсистеми з автоматизацією галузевої специфіки діяльності сільськогосподарських підприємств: формування структури посівних полів, оперативний облік сільськогосподарських робіт, управління та аналіз роботи транспортних підрозділів, облік земельних ділянок та розрахунок з пайовиками.

В продажі є такі продукти:

     Найменування

Роздрібна ціна,
грн з ПДВ

 Business Automation Software for AGRO. Іntegrated enterprise management     150 000,00
 Business Automation Software for AGRO. Іntegrated enterprise management. Crop production module      39 000,00
 Business Automation Software for AGRO. Іntegrated enterprise management. Animal husbandry module      39 000,00
 Business Automation Software for AGRO. Іntegrated enterprise management. Grain elevator module      39 000,00
 Business Automation Software for AGRO. Іntegrated enterprise management. Client License for 1 user      4 200,00
 Business Automation Software for AGRO. Іntegrated enterprise management. Client License for 5 users      14 400,00
 Business Automation Software for AGRO. Іntegrated enterprise management. Client License for 10 users      27 000,00
 Business Automation Software for AGRO. Іntegrated enterprise management. Client License for 20 users      48 000,00
 Business Automation Software for AGRO. Іntegrated enterprise management. Client License for 50 users      120 000,00
 Business Automation Software for AGRO. Іntegrated enterprise management. Client License for 100 users      225 000,00

Звертаємо увагу, що програму "BAS АГРО. Комплексне управління підприємством" можна придбати як з повною функціональністю, так і тільки окремі модулі (див. докладніше розділ "Порядок продажу програмних продуктів").

ОСНОВНІ ФУНКЦІОНАЛЬНІ МОЖЛИВОСТІ ПРОГРАМИ "BAS АГРО. КОМПЛЕКСНЕ УПРАВЛІННЯ ПІДПРИЄМСТВОМ"

Прикладне рішення "BAS АГРО. Комплексне управління підприємством" є готовим інструментом для автоматизації роботи середніх та великих аграрних підприємств, які займаються рослинництвом, тваринництвом, зберіганням, доробкою та переробкою (з урахуванням кількісних та якісних показників) і реалізацією сільськогосподарської продукції.

Прикладне рішення дозволяє організувати єдину інформаційну систему для ефективного управляння сільськогосподарським підприємством, в т.ч. для планування, оперативного контролю виконання робіт, стану активів, матеріальних та фінансових ресурсів, аналізу діяльності.

Прикладне рішення "BAS АГРО. Комплексне управління підприємством" розроблене на базі типової конфігурації "BAS Комплексне управління підприємством" та використовує стандартні об’єкти та функції базової конфігурації. До базової конфігурації додано підсистеми, що призначені для автоматизації діяльності сільськогосподарських підприємств. Окрім функціонального наповнення "BAS Комплексне управління підприємством", прикладне рішення містить три модулі: Рослинництво, Тваринництво, Елеватор.

Модуль "Рослинництво" містить в собі підсистеми "Техніко-економічне планування", "Структуру посівних площ" які дозволяють планувати собівартість майбутнього врожаю, описувати структуру полів, відображати факт виконання робіт на полях (посів, збір врожаю, загибель). Для розподілу загальновиробничих витрат додано метод розподілу "Згідно посівних площ". Повноцінно вести облік орендованих земель дозволить підсистема "Оренда землі". На підставі сформованих документів підсистеми формується звітність сільськогосподарських підприємств, така як "Декларація платника єдиного податку 4 групи". Крім цього суми податку на доходи фізичних осіб та військового збору утримані з пайовиків будуть відображені в Об’єднаній звітності.

Модуль "Тваринництво" представлено підсистемою "Тваринництво ВРХ" яка дозволяє вести облік та рух тварин, надої молока та використання кормів.

Модуль "Елеватор" допомагає автоматизувати всі операції по руху зерна: приймання, очищення, сушіння, переоформлення, переміщення, переробка, підробіток і вивіз. Розрахувати вартість послуг елеватора з навантаження і розвантаження зерна, доведення до базисних кондицій, зберігання, зважування, визначення якості.

Усі три модулі надають доступ до підсистеми "Управління автотранспортом", в якій є можливість вести облік автотранспорту підприємства, його обслуговування, а також планувати зайнятість техніки.

Кожна з підсистем містить свої спеціалізовані звіти, які допомагають оперативно аналізувати результати діяльності.

Детальний опис галузевих функціональних можливостей програми "BAS АГРО. Комплексне управління підприємством" наводиться за цим посиланням>>>

ПОРЯДОК ПРОДАЖУ ПРОГРАМНИХ ПРОДУКТІВ

Розповсюдження та впровадження прикладних рішень "BAS АГРО. Комплексне управління підприємством" ведеться ТОВ "Арт Софт".

Програмний продукт постачається в електронному вигляді. В комплект поставки входять всі необхідні дистрибутиви, документація, набір пін-кодів, реєстраційна анкета і користувацька угода. Можна придбати основну поставку програмного продукту разом з клієнтськими і серверними ліцензіями.

Дистрибутиви програмних продуктів доступні після придбання в особистому кабінеті користувача на Порталі ІТС.

Програма "BAS АГРО. Комплексне управління підприємством" постачається як з повним функціоналом, так й у вигляді окремих модулів: Рослинництво, Тваринництво, Елеватор. У разі придбання як повної програми, так і окремих модулів користувач одразу отримує повну програму, що містить повну функціональність типового рішення та повну галузеву функціональність. Доступ до галузевої функціональності відкривається відповідно до ключів активації з поставки придбаного продукту.

Вибір форми поставки здійснюється відповідно до потреб та можливостей клієнта: якщо клієнту не потрібна одразу вся функціональність (або впровадження проводиться контурами), то можна придбати окремий модуль і додаткові галузеві клієнтські ліцензії, а згодом, за потреби, можна докупити інші галузеві модулі. З урахуванням сказаного вище (користувач одразу отримує повну програму) після придбання додаткового модуля не треба переносити залишки, змінювати (чи докуповувати) галузеві ліцензії, достатньо у робочій базі активувати додатковий функціонал придбаного галузевого модуля, а додаткові галузеві клієнтські ліцензії дозволяють працювати на додаткових робочих місцях в будь-якому з модулів.

Для придбання програми з повним функціоналом не потрібно виконувати ніяких додаткових умов. У склад програми включені ключі активації трьох галузевих модулів, а також клієнтські ліцензії для роботи на одному робочому місці та можливість оформлення пільгового супроводу.

Галузеві модулі Рослинництво, Тваринництво, Елеватор програми "BAS АГРО. Комплексне управління підприємством" продаються тільки власникам основних поставок типового продукту "BAS Комплексне управління підприємством". До складу електронної поставки входить повна програма "BAS АГРО. Комплексне управління підприємством" і ключ активації тільки придбаної галузевої функціональності. Додаткові робочі місця і супровід треба докупати окремо.

АПГРЕЙД

Апгрейд основної поставки на стандартних умовах

Придбати продукт "BAS АГРО. Комплексне управління підприємством" на умовах апгрейду можуть зареєстровані користувачі програмного продукту "BAS Комплексне управління підприємством".

Вартість апгрейду обчислюється за формулою: вартість придбаного програмного продукту мінус вартість переданого на апгрейд продукту плюс 27 грн, але не менше половини вартості продукту.

Для виконання апгрейду повернення комплектуючих не вимагається.

Апгрейд ліцензій не передбачений.

Заміна типу захисту

Заміна типу захисту для прикладного рішення "BAS АГРО. Комплексне управління підприємством" не передбачена.

СЕРВІСНЕ ОБСЛУГОВУВАННЯ

Сервісне обслуговування прикладного рішення "BAS АГРО. Комплексне управління підприємством" і підтримка користувачів в частині роботи з платформою здійснюється за договором інформаційно-технологічного супроводу (ІТС) з активним сервісом "ІТС Галузевий" 2-ї категорії.

У комплект основної поставки "BAS АГРО. Комплексне управління підприємством" включається супровід ІТС і купон на пільговий період супроводу в рамках сервісу "ІТС Галузевий". Вартість пільгового періоду супроводу включена у вартість основних поставок цих комплектів. Тобто після реєстрації комплекту і оформлення пільгового періоду супроводу ІТС, а також активації пільгового періоду супроводу в рамках сервісу "ІТС Галузевий", користувач має право користуватися офіційною підтримкою без додаткової оплати на термін пільгового періоду.

З усіма питаннями щодо придбання, впровадження та супроводу програми "BAS АГРО. Комплексне управління підприємством" просимо звертатись за телефонами:

+38 (0512) 67-00-97 (багатоканальний)

+38(099) 159-41-29,

+38(063) 431-62-95,

+38(067) 839-01-18,

+38(096) 285-65-54 (Viber, Телеграмм)