Ваше запитання до нас

CAPTCHA
(0512) 67-00-97
Миколаїв
Одеса
 
+38 (0512) 67-00-97
Миколаїв
Одеса

Ми продовжуємо працювати для вас!

Ми продовжуємо працювати для вас!

18.03.2022

Шановні партнери!

Незважаючи на пряму військову агресію Росії проти України компанії ГК «Арт Софт» продовжують працювати для Вас!
Та закликаємо кожного з Вас робити так само – працювати!
Працювати, щоб підтримувати співробітників, населення, армію, державу!

Ми підтримуємо український бізнес та продовжуємо виконувати роботи з підтримки, оновлення, доопрацювання та впровадження програмних продуктів BAS і «Арт:Порт®» та суміжних програм.

У зв'язку з цім, ми підготували декілька відповідей на найбільш гарячі питання...

  • Частина партнерів піднімає питання – чи не платяться\платилися кошти отримані від продажі та обслуговування програм автоматизації BAS до країни-агресора?
Відповідь на це питання дуже проста – НІ, НЕ ПЛАТИЛИСЯ, НЕ ПЛАТЯТЬСЯ і НЕ БУДУТЬ ПЛАТИТИСЯ. Кошти які отримуються за підписки на сервіси ІТС повністю залишалися і залишаються в Україні, за них побудована система розробки, підтримки та просування продуктів, що рекомендовані Спілкою автоматизаторів бізнесу. Кошти платяться західним Правовласникам у Європу, залишаються у західних правовласників і ніяким чином не попадають до Російської Федерації.
  • Компанії, що входять то складу ГК «Арт Софт», це компанії з українськими бенефіціарами та українськими співробітниками. 
Програмні рішення під торговою маркою «Арт:Порт®» - цілком українськи програмні продукти, розроблені виключно нашими фахівцями у співпраці з українськими підприємствами. Ми не сплачуємо жодної копійки країні-агресору.
  • Враховуючи повне блокування агресором українських морських портів, ми готові здійснити впровадження наших програмних рішень автоматизації обліку вантажних перевезень залізничним транспортом на умовах на умовах SAAS (без сплати початкової вартості постачання, з розміщенням на наших серверах з повним комплектом системного програмного забезпечення) з оплатою у вигляді щомісячної абонентської плати.
Перелік програмних рішень «Арт:Порт®» для залізничного транспорту:
та інші.
Повний перелік програмних рішень «Арт:Порт ®», з описом їх функціональних можливостей наведено на нашому сайті Арт Порт.
Всі наші каналу зв’язку та Лінія консультацій працюють у штатному режимі. Звертайтеся до наших фахівців за будь-якими питаннями! Україні, як ніколи сьогодні потрібна працююча економіка.

З повагою,

Директор ГК «Арт Софт» 
С.В. Артьоменко